2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Det lilla företaget med det stora hjärtat

Kundomdömen

  1. 2015-10-14 09:26
    rent och snyggt

    har användt oss för ett saneringsjobb.
    BETYG 5/5
    OMDÖME: Ett mycket bra företag, som är både noggrannaoch ödmjuka. Rekommenderar dem starkt till alla andra.
    Dom är också väldigt lätta att nå om man behöver prata om något. Jag som kund är supernöjd.

  2. 2015-10-14 09:27
    rent och snyggt

    Objekt: 115 kvm, 5 rok + bad och toa på Nygatan i Arvika- Betyg 5/5
    Hej
    Vill bara tacka för ett utmärkt utfört arbete på Nygatan. Idag har Arvika bostäder slut besiktigat och allt var helt ok.
    Hälsningar

  3. 2015-10-14 09:28
    rent och snyggt

    FLYTTSTÄDNING 81 kvm, Arvika JÄTTENÖJD! Betyg: 5*

  4. 2015-10-14 09:28
    rent och snyggt

    Betyg 5* SUPERNÖJD med slutstädningen 🙂 Rekommenderas på det starkaste! 😀

  5. 2015-10-14 09:31
    rent och snyggt

    via Storstädning, Edane
    Både Tove och Ståle var noggranna, snabba och proffsiga och därför är jag jättenöjd.
    Service: 5/5
    Kvalitet: 5/5
    Pris: 5/5

  6. 2016-04-10 15:45
    Rolf Åström

    Flyttstädning 81 kvm – Karlstad. Ett företag som gör skäl för namnet. Mycket nöjd! Betyg 5.

  7. 2016-04-30 10:34
    Anne Garin

    Ett bra bemötande, lätta att nå.
    väl utfört arbete

  8. 2016-05-01 10:54
    Mette Pedersen

    Flyttstedning i Åmotfors. Veldig fornøyd. De kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb. Andre gangen vi bruker dem. Trivelig par som vi anbefaler på det varmeste. Betyg 5.

  9. 2016-05-01 20:48
    Märta Röjder Hagström

    Flyttstädning utfört till stor belåtenhet. Behagliga ungdomar

  10. 2016-05-02 09:01
    Jan-Erik Brunzell

    Flyttstädning Arvika, supernöjd betyg 5/5.
    Tack ska ni ha för detta fina arbete !!

  11. 2016-05-02 18:12
    Kerstin söderberg

    Storstädning i ett stort hus! Jätte fint blev det. Bra jobbat.

  12. 2016-05-18 21:59
    Åke &Lisbeth Rask

    Jag vill prisa ungdomarna mycket trevliga .Ni har gjort ett snyggt arbete
    mycket effektivt . Kommer att rekommendera er firma . Kommer säkerligen
    att återkomma.. Ett stort tack till er.
    Mvh
    Åke &Lisbeth

  13. 2016-06-13 15:43
    Johanna Nilsson

    Ni har verkligen gjort rent och snyggt, jag är jättenöjd.
    Besiktningsmannen hade inget att anmärka på och sa att ”det är få
    företag som kan städa ordentligt”. Kommer absolut rekommendera er.
    Tack!

    Hälsningar Johanna

  14. 2016-06-15 19:04
    Jan Larsson

    Vilket bra namn Rent och Snyggt det blev det verkligen
    Kanon bra städat
    Kommer verkligen att rekommendera er (vi hörs efter semestern)

  15. 2016-06-23 11:26
    Rent och Snyggt

    Betyg: 5 (av 5 stjärnor)
    Motivering:
    ”Rekommenderar verkligen detta företag, är nöjd med allt de gjort, från städning, pris o vänligt bemötande. Oerhört proffsiga människor. Ewa i Årjäng”

  16. 2016-07-04 14:00
    fredrik börjesson arvika

    mycket bra arbeta dom reckomderar blev nöjd med flytt städet mvh börjesson sävsjövägen arvika

  17. 2016-09-21 10:03

    Så härligt att få komma hem till ett rent hem. Kommer absolut att fråga Er igen. Det var det bästa vi har gjort. Tack från Dalsland/Ingela

  18. 2016-09-23 17:25
    Göran Bryntesson

    Otroligt nöjd med städningen av tvåan i Vålberg!! Rent och snyggt-total förvandling! 5/5

  19. 2016-09-26 07:46
    Christina Olsson

    Jag är jätte nöjd med eran städning. Vi anlitade företaget för en flyttstädning.
    Lätt att komma i kontakt med och framförallt väldigt trevliga.
    Tack!
    Christina

  20. 2017-01-25 17:56
    Lotta

    Jättenöjd med hemstädningen

  21. 2017-01-26 18:00
    Ingela

    Vi anlitade Rent och Snyggt för en flyttstädning. Trevligt företag som utförde ett mycket gott arbete hos oss. Inga klagomål från husets nya ägare heller.
    Tack! / Ingela

  22. 2017-01-27 11:11
    Daniel Mateos

    Betyg 5/5
    Vi är jätte nöjda med städningen. Vi anlitade er för en flyttsätdning i en lägenhet i Arvika. Priset är också konkurrenskraftigt. Jag ska rekommendera ert företag till mina vänner. Tack så mycket och fortsätt så här!
    Daniel

  23. 2017-01-27 17:32
    Carina

    Flyttstädning av villa 120 kvm, bra städning, trevligt bemötande, allt gick enkelt och problemfritt.

  24. 2017-02-07 21:52
    Monica Norgren

    Flyttstädning av min pappas lgh 59 kvm i Karlstad. Trevliga, snabba och det blev RENT!! Kommer definintivt anlitas igen!

  25. 2017-04-18 18:18
    Anna-Karin Bergman

    Vi har ett stort sommarhus 200m2 och beställde stor städning. Vi blev jättenöjda. De får gärna komma tillbaka. Betyg 5av 5 möjliga.

    Anna-Karin Bergman

  26. 2017-04-18 20:07
    Maria

    Väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera. Och jag ska använda rent och snyggt AB igen

  27. 2017-04-19 09:57
    Karin Norling

    Flyttstädning av villa i Charlottenberg.
    Lätt att få kontakt med, proffsig hantering av kontrakt.
    Städningen var noggrant utförd, alla skrymslen och vrår var rena.
    Rekommenderar denna firma !!

  28. 2017-04-27 12:16
    PO-Värmland Arvika

    Flyttstädning av lägenhet. Allt enligt överenskommelse, utförde arbetet på ett
    oklanderligt sätt! Trevliga och glada, bara att rekomendera

  29. 2017-05-30 14:49
    Christina Brunzell

    Flyttstädning av mitt lilla hus 150kvm, är så nöjd , duktig och trevlig personal ,blev så rent 🙂 anlita dessa om du ska ha flyttstäd. Trevligt bemötande när jag ringde upp för att få information, fick svar jag ville ha ,direkt . Nöjd kund .

  30. 2017-06-29 17:33
    Torbjörn Nilsson

    Vill tacka för ett utmärkt städjobb på Billerudsgatan i Säffle.
    Besiktningen gick utan anmärkning, vaktmästarns omdöme var att han inte avsynat så välstädad lägenhet förut
    Snyggt jobbat tjejer
    Nöjd kund

  31. 2017-10-10 14:08
    Christina Olsson

    Tack en gång till:)
    Anlitade Rent och Snyggt för en flyttstädning igen.
    Allt gick lika smidigt och det var lika välstädat den här gången.
    Rekommenderas varmt!
    Christina

Kommentera

RENT & SNYGGT erbjuder:

  • Flyttstädning
  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Dödsbostäd
  • Lokalvård
  • Kontorsstädning
  • Trappstädning
  • Butiksstädning
  • Golvvård
  • Sanering
  • Fönsterputsning
  • Byggstäd
  • Mattvätt
  • Snöskottning
  • Gräsklippning
  • Lättare trädgårdsarbete
  • m.m

KONTAKT

Rent & Snyggt
Brunsberg Vinterstan 1
671 94 Brunskog

Kontaktperson: Ståle Brandt

Ståle Brandt: 0761-09 91 44
Tove Birkeland Brandt 0761-10 77 30

Epost: info@rent-och-snyggt.se